Vertrek met de Fairo's op een faire reis rond de wereld!

Ben jij leerkracht in het lager onderwijs* en wens je Fairtrade aan bod te brengen in jouw lessen? Willen jouw leerlingen weten waar appelsienen of bananen vandaan komen? En wat betekent dat nu echt ‘eerlijke handel'? Dan is het project Fairtrade @ School echt iets voor jou! 

Acht leuke Fairo’s nemen je al spelenderwijs mee op een reis rond de wereld. Hanna Banana, Staf Sap, Rosie Rose, Koen Katoen, Koffie Lowie, Lady Thee, Seppe Zoet en Choco Chico vertellen je met veel enthousiasme meer over waar ze vandaan komen en wat het Fairtrade label op hun snoet betekent.

Klaar om te vertrekken?
Download het educatief pakket, print & vertrek of vraag jullie gratis exemplaar via de site (button rechts) of email op 
scholen@fairtradebelgium.be.

Heb je in het verleden reeds een pakket ontvangen? Dan kan je wel nog een aanvullend pakket aanvragen met onze gloednieuwe steekkaarten rond eerlijke handel, leuke postkaartjes & hippe Fairo-stickers.

Geen leerkracht? Onze pakketten zijn beperkt en zijn in eerste instantie bedoeld voor leerkrachten (van de hogere graad) van het lager onderwijs. Je kan wel het pakket hier gratis & voor niks helemaal downloaden. Wil je toch nog kans maken op een kit, vraag dan jouw exemplaar aan via email en wie sleep je toch nog (later) eentje in de wacht.

En dan nu tijd voor het Fairo-lied! Zet de volumeknoop op het hoogste & swingen maar…

(en breng zeker onze Fairo's een virtueel bezoekje in hun nieuwe virtuele thuis vanaf 16.09)

Bekijk hier het Fairtrade lied in de Ketnet Studio

De Fairo's en Pieter Embrechts / Het Fairtrade Lied

Leydi en haar klasgenootjes zingen de Peruaanse versie van het Fairtrade lied!

SOS Fairo’s: vragen, hulp of suggesties? Bel of mail ons op +32 (0)2 894 46 20

*Ons pakket richt zich in eerste instantie tot graad van het lager onderwijs maar ook lagere graden kunnen er mee aan de slag als je het wat aanpast. Pakketten zolang de voorraad strekt.

Fairtrade Map
Uw school op de Fairtrade map
Schrijf u nu in!